Søk
  • Isabell Kjosnes

Bryllupsfeber

Det er vel en go stund siden vi bestemte oss for at vi skulle gå all inn, å gifte oss i 2020! Har vært mye frem-og-tilbake. Ettersom vi ikke har den beste økonomien..Skulle vi vente litt til? til jeg har fast jobb med stabil inntekt? Helt ærlig, det er ikke sikkert at jeg noen gang har det, pga. min helsesituasjon. Det er absolutt et mål jeg har, og et sterkt ønske!men er det noe jeg har lært det siste året så er det at kroppen/helsa kan jeg ikke kontrollere uansett hvor mye jeg ønsker. Man vet jo ikke hva framtiden bringer.. Neste år passet ikke, for da skal vår førstefødte konfirmeres, å det koster jo masse penger. Jeg skal starte opp med kjevebehandling, som vil si at jeg mest sannsynlig har tannregulering i tre år fram i tid.. å hvor enn overflatisk det høres ut, så ønsket jeg ikke å ha tannregulering på bryllupsdagen. hehe. Så da var det enten å ta det nå, utsette kjevebehandlingen til etter bryllupet.. eller vente iallefall 3 år. Nå har jeg ventet på denne dagen halve livet mitt! haha.. neida, men joda.


Vi ble enig om å gå all inn, og heller prøve å senke kravene litt. Hva handler dagen egentlig om? Behøver det å koste så mye ? Visst vi kan kjøpe noe brukt så gjør vi gjerne det. Vi har også valgt å ha et lite bryllup, med litt venner og litt familie. Var skikkelig vanskelig å velge ut hvem man skulle invitere, med viten om at man sikkert skuffer mange man ikke inviterer. Litt klump i magen. Men tror det endelige resultatet blir bra. Å har trua på at dagen blir veldig fin. og intim! Det passer oss midt i blinken, ettersom at vi ikke er et super sosialt par for å si det sånn.. haha to enstøinger som trives best hjemme, i kun vårt eget selskap.


Vi hadde vel egentlig tenkt lenge på utenlandsbryllup.. i et varmt land. Men det ble for kostbart igjennom aktører, og for skummelt/vanskelig å skulle organisere alt selv. Jeg har fulgt "Trevarefabrikken" i vakre Henningsvær lenge(på Instagram). Synes stede og lokalet ser fantastisk kult ut. Så tror det blir veldig veldig bra. Gleder meg til å dra dit å inspisere nå i løpet av vinteren.Her er et bilde av et av rommene man kan leie på Trevarefabrikken, bare for å gi dere en pekepinn på hvilken stil det er. Jeg elsker det!Jeg bytter på å ha en følelse av glede, som om hver dag er julaften..med full panikk og "hva er det vi har begitt oss ut på" følelse, ca annenhver dag. Så ønsk meg lykke til. hehe.. Blir nok en del bryllups-blogging den neste tiden. Jeg har opprettet en Instagram konto

"wearegettingmarried2020" hvor jeg deler litt forberedelser osv. følg gjerne med der om det er av interesse. og kom gjerne med tips!


Så er spørsmålet klarer jeg å planlegge et bryllup, ooog studere det neste halvåret! Tiden får vise.
219 visninger
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now