Søk
  • Isabell Kjosnes

Rolig romjul og spennende 2020

Hei og godt nyttår.

Jeg har brukt julen til full avkobling, å ikke brukt så mye tid på blogg og sosialemedier. Men nå er jeg klar for å ta del i den sosiale virtuelle verden igjen. Men det var helt klart nødvendig og fantastisk med "fri".


Julen var som sagt meget avslappende. Det er første jula, vi har kunne sovet lenge.. Barna sto opp 08.30 på julaften, og etter det har det bare økt på. Jeg har måtte vekke barna i 10-11 tiden på dagen!Luksusproblem. Også et tegn på at vi har fått ganske store barn!? Men det resulterte jo selvfølgelig i at de var våkne alt for lenge, hver eneste kveld. Alenetid på meg og Joachim har vært et fremmedord. Så nå har vi døgnrytme på en snurr, og litt av en jobb å gjøre for å snu på det. Heldigvis begynner ikke barna på skole før neste uke, men Joachim stakkars må opp tiiidlig i morgen, kroppen hans kommer til å være i sjokk. haha. Men snart helg da :) Vi har feiret jul og nyttår helt "alene" altså ikke sammen med noen andre i familien, det har vært litt trist.. men også veldig deilig. Ingen andre å forholde seg til. Vi har spist sene frokoster når det har passet oss, og taco og julemiddager om hverandre.


Kanskje første ferien hvor jeg faktisk ikke dør etter at barna skal begynne på skolen igjen, haha. Det har gått rimelig smertefritt. Har nok mye med at vi har vært to foreldre hjemme hele tiden. Dynamikken er litt annerledes da, kan man si ;)


Deler litt bilder fra den siste tiden..

Her var vi å hentet juletre, som er blitt en så fin tradisjon i vår lille familie. Det er noe helt spesielt med å hente treet selv. Vi har et plast tre i stuen, som barna for pynte akkurat slik de vil. men jeg koser meg med å pynte det ekte treet på kvelden, som vi har stående på kjøkkenet.JulemorgenenJeg kjøpte meg julekjole brukt på facebook til en 100-lapp, Lykke arvet julekjolen sin av en veninne og Alexandra lånte en av mine kjoler. Bra for både lommebok og jordklode.I år hadde vi kun risengrynsgrøt på julaften. Med mandel i, som jeg endte opp med å få hehe


Alle fikk så masse fine gaver av venner og familie <3

Nyttårsaften, første gang de minste to fikk være våkne til midnatt. Tror de syntes det var ganske magiskt.


Vi var så utrolig heldige å fikk strikkagensere hos tanten til Joachim. Skal ta ordentlige bilder av alle sammen på et senere tidspunkt.


Alt i alt, en fantastik jul med min lille store famile. Håper alle andre hadde noen fine dager.


Nå er det et nytt år, et nytt kapittel i vårt liv. 2020. Jeg kjenner at jeg ikke er helt klar enda. Tror det neste halvåret kan bli noe hektisk. Jeg skal studere, og Joachim skal restaurere hus. Mamma, min søster Kristine og hennes datter Lotta flytter inn i 4måneder nå.


I tillegg skal vi gifte oss i September 2020, så jeg har litt å planlegge. hehe. Men det blir heldigvis noe fint å se fram i mot. Har vært noen tøffe tak i 2019, og blir vel noen tøffe tak i 2020 også. Så det er bare å stålsette seg.


Tenkte å skrive et eget innlegg ang. bryllupet, men kan si at det blir et liiiite bryllup med kun noen få gjester. Da økonomien ikke tillater noe annet. Men tenker det blir en del bryllups innlegg etterhvert, da vi skal gjøre mye selv.(og med vi så mener jeg, jeg!haha) Hjeeelp. haha. Men gleder meg veldig til den store dagen.


God nyttår alle fine folk. Vær raus, og ta vare på hverandre.61 visninger
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now